Trećeligaš najavio Elona Muska i plasman u Ligu prvaka: "A onda je zazvonio alarm..."
Foto: Twitter

Nasmijali mnoge svojom objavom

Trećeligaš najavio Elona Muska i plasman u Ligu prvaka: "A onda je zazvonio alarm..."

E. Ganibegović

Noć vještica ili Halloween je praznik koji se slavi noć uoči Svih svetih, 31. oktobra svake godine. Ove godine je zanimljive okolnosti u Rumuniji iskoristio jedan tamošnji trećeligaš i nasmijao široke mase objavom na društvenim mrežama.

U rumunskim medijima posljednjih su se dana vrtile glasine o tome kako je 51-godišnji milijarder Elon Musk Noć vještica odlučio provesti upravo u Rumuniji.

Prema tim glasinama on je na zabavi bio u dvorcu Bran, ali to nije tačno. On je bio s majkom u New Yorku, ali su u pomenutom dvorcu bili neki drugi milioneri iz Sjedinjenih Američkih Država.

Rumunski trećeligaš SR Brasov iskoristio je glasine o dolasku Elona Muska u Rumuniju i objavio šalu na društvenim mrežama koja je postala viralna.

"Naš klub iz Brasova, grada koji se nalazi otprilike 30 kilometara od dvorca Bran, želi obavijestiti svoje navijače da je u poodmaklim pregovorima s Elonom Muskom o preuzimanju većinskog udjela, što uključuje petogodišnji projekt, a krajnji cilj je nastupanje u grupnoj fazi Lige prvaka.

Oglasi

Zatim je zazvonio alarm i shvatili smo da iduće subote idemo u Sfantu Gheorghe, u 11. kolu treće lige. Hvala na razumijevanju", poruka je koju je SR Brasov objavio na Twitteru.

Jasno, dio poruke u kojoj je "zazvonio alarm", jasno aludira na to da je to sve bio samo san.

SR Brasov zauzima 3. mjesto na tabeli grupe 5 rumunske treće liga sa 17 bodova, iza vodećeg Blejoija koji ima 23 boda i drugoplasiranog Plopenija s 22 boda.

U sljedećem kolu ova ekipa, kako su i najavili, putuje u Sfantu Gheorghe na dvoboj sa Sepsijem II, osmoplasiranom momčadi u ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije