Elvedin Begić deveti član Komiteta

Elvedin Begić deveti član Komiteta

Adnan Beganović

Elvedin Begić, komesar za bezbjednost Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, te direktor međunarodnog aerodroma Sarajevo, deveti je član Komiteta za normalizaciju odnosa u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Prema informacijama, istina još uvijek nepotvrđenim, do kojih je došao SportSport.ba, komesar za bezbjednost FSBiH, Elvedin Begić, sjedit će u Komitetu za normalizaciju.

Begić nije bio prvi izbor UEFA-e i FIFA-e, ali nakon što je mjesto u Komitetu za normalizaciju odbio Said Fazlagić, iz međunarodnih fudbalskih asocijacija kontaktirali su Begića i kako nezvanično saznajemo, sa njim su postigli dogovor.

Tako je poznato svih devet članova koji će činiti Komitet za normalizaciju, a to su: Rudi Zavrl, Eva Pasquier, Marcel Benz, Ivan Beus, Ivica Osim, Darko Ljubojević, Dragan Kulina, Elvedin Begić i Sead Kajtaz.

Podsjetimo, prvi sastanak Komitet za normalizaciju odnosa imat će 18. aprila u Beču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.