Elvir Baljić: Mogli smo izgubiti sa igračem više

Trener FK Tuzla City

Elvir Baljić: Mogli smo izgubiti sa igračem više

M. Šljivak

Tuzla City i Sloboda remizirali su (1:1) u gradskom derbiju.

Iako su imali igrača više kipa Tuzla Cityja nije uspjela da dođe do tri boda, pa trener Elvir Baljić nije previše zadovoljan.

"Čestitam objema ekipama. Na ovakom terenu nije lako igrati. Generalno gledajući, dominirali smo u prvom poluvremenu, ali smo primili gol. Teže se na ovakom terenu vratiti kad primite gol, jer vam treba puno snage. To su moji momci uspjeli, ali kada je Sloboda ostala sa 10 igrača, oni su u dosta dijelova dominaciji. Mogli smo da izgubimo na kraju", poručio je Baljić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Slab trener
3 0
jugjejedan
Baljicu stse glupiras toliko ste dobr ko saban liga
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi