Elvis Mešić potpisao za Krajinu

Elvis Mešić potpisao za Krajinu

Bivši igrač bihaćkog Jedinstva, Cibalie, Željezničara i u zadnjih šest mjeseci Hapoel Ironi Rishon LeZion, Elvis Mešić, dogovorio je saradnju sa čelnicima Krajine iz Cazina i u narednih šest mjeseci nastupati će za cazinskog prvoligaša.

Stameni defanzivac je nakon dolaska novog trenera na kormilo ekipe Hapoel Ironi Rishon LeZion dobio sporazumni raskid ugovora i odlučio se vratiti u svoju domovinu.

Najupornija je bila Krajina koja je na kraju i uspjela dovesti ovog nogometaša u svoje redove.

Svakako da će dolazak ovog defanzivca dodatno pojačati ambicije u klubu kada je plasman u Premijer ligu u pitanju a ukoliko se riješe svi administrativni problemi Mešić bi svoj debi za novu ekipu mogao imati već protiv ekipe Viteza ovog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.