Emerson svojim potezom pokazao koliko poštuje Tottija

Uprkos teškoj povredi ostao na stadionu

Emerson svojim potezom pokazao koliko poštuje Tottija

Endin Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, u nedjelju je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu rimske ekipe.

Totti je odlučio da neće na kraju ove sezone produžiti svoj ugovor s klubom u kojem je proveo cijelu svoju karijeru. Olimpico je u nedjelju bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a nakon što je završena utakmica protiv Genove navijači su se na veličanstven način oprostili od Tottija.

Navijači, ali i mnogi igrači Rome nisu mogli da se suzdrže, te su pustili suze za Kralja Rima. Posebno je Tottija oduševio Emerson koji je na početku utakmice zadobio tešku povredu. Ipak, Emerson je ostao na stadionu do kraja ceremonije iako su mu mnogi govorili da treba ići u bolnicu. Ovaj potez je pokazao koliko Emerson poštuje Tottija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije