Emery na kraju sezone preuzima Milan?

Trener Seville

Emery na kraju sezone preuzima Milan?

Katastrofalna sezona Milana bliži se kraju, a italijanski mediji nakon debakla protiv Napolija već su počeli pisati o tome što će se ovog ljeta događati na San Siru. 

Iako je na vrhu liste želja Carlo Ancelotti, u Milanu su svjesni da je mnogo realnija opcija da klub na kraju sezone preuzme trener Seville Unai Emery.

Ovaj 43-godišnji španski stručnjak u posljednje dvije godine ostvario je sjajne rezultate sa klubom iz Andaluzije i već je duže vrijeme na meti evropskih klubova.

Pregovori sa Emeryjem navodno su već započeli i ukoliko ovog ljeta dođe na San Siro postati će prvi Španac koji je sjeo na klupu mitskog kluba. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.