Emery otpisao dvojicu fudbalera
Foto: EPA

Napuštaju PSG

Emery otpisao dvojicu fudbalera

M. Šljivak
Teme:

Francuski viceprvak PSG stavio je dvojicu fudbalera na transfer listu.

Kako navodi L'Equipe, trener ovog tima Unai Emery, neće u narednoj sezoni računati na Poljaka  Grzegorza Krychowiaka i Hatema Ben Arfu.

Ovu fudbaleri su stavljeni na transfer listu. Oni se neće naći u ekipi na predsezonskoj turneji i vjerovatno će ovog ljeta napustiti klub.

Obojica bi karijeru mogli nastaviti u Italiji. Za poljskog veznjaka interes pokazuju Milan i Roma, a interesantno je to da je ovaj 27-godišnji fudbaler prošle sezone stigao kao veliko pojačanje iz Seville za 33.5 miliona eura.

S druge strane, Hatem Ben Arfa od dolaska iz Nice nije pokazao ništa. Odavno se govori o njegovom napuštanju kluba, a iz nezaobilazni Milan,  njega bi rado u svom timu vidjela Roma, ali i Inter.

Odluka španskog stručnjaka je konačna i na njih PSG ne više ne računa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi