Emery sada ne razmišlja o ugovoru

Trener Valencije fokusiran na mečeve

Emery sada ne razmišlja o ugovoru

Edmir Škorić

Trener Valencije Unai Emery priznaje kako trenutno ne razmišlja o obnavljanu svog ugovora, već je fokusiran na meč s Tenerifeom.

"To sada nije prioritet. Ugodno mi je sa trenutnim ambijentom i radnim uvjetima. Naš jedini cilj je da nastavimo razmišljati o sebi i da osvojimo tri boda protiv Tenerifea, te da ostanemo u vrhu. Moramo nastaviti ovom filozofijom i uloviti drugo mjesto Real Madrida", kazao je trener Šišmiša Unai Emery, te istakao kako njegove igrače čeka teška utakmica.

"Tenerife naporno radi i zaslužuje biti u Primeri. Moramo se što je prije moguće prilagoditi početku utakmice, u četiri popodne i klimi otoka, jer sve to može imati utjecaja, ali nadam se ne negativnog".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti