Emery zadovoljan i pored poraza

Valencija neuspješna na Mestalli

Emery zadovoljan i pored poraza

Trener Valencije Unai Emery razočaran je time što njegova ekipa nije postigla gol Manchester Unitedu, ali je ipak zadovoljan prikazanom igrom u porazu od viceprvaka Engleske (0:1).

Javier Hernandez je ušao sa klupe i pogodio pred kraj utakmice za pobjedu Manchester Uniteda, a Emery je ipak zadovoljan načinom na koji su njegovi fudbaleri odigrali svih 90 minuta.

"Ekipa je bila kompaktna i pokazala je veliku dozu odgovornosti tokom utakmice. Ovaj nam susret ulijeva nadu da se ova ekipa nalazi na pravom putu, jer smo pružili dobru igru protiv moćnog protivnika. Zadovoljan sam onim što sam mogao vidjeti od svojih igrača na terenu i nadam se da ćemo u narednim utakmicama iskoristiti svoje prilike", rekao je Emery.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.