Emery: Želimo pobjedu nad Barcom

Emery: Želimo pobjedu nad Barcom

Trener Valencije, Unai Emery, istakao je kako želi pobjedu nad Barcelonom u večerašnjem susretu Kupa kralja.

Valencia će večeras na Mestalli dočekati Barcelonu u okviru prvog susreta Kupa kralja. Emery je istakao kako želi pobjedu i da njegovi igrači po mogućnosti sačuvaju svoju mrežu.

"Mi želimo doći do pobjede, to je očigledno. Dat ćemo sve od sebe da ispunimo ciljeve, a večeras nam je veoma bitno da sačuvamo svoju mrežu i da ostanemo sa jedanaest igrača na terenu", rekao je Emery, te dodao:

"Svjesni smo Barcine snage, iako u posljednje vrijeme bilježe nešto lošije rezultate. Trenutno im nedostaju neki bitni igrači, ali oni uvijek imaju sjajne alternative i uvijek su opasan protivnik."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.