Napustio Tuzla City nakon samo deset utakmica, a sada na atraktivnoj destinaciji uživa s porodicom

Sprema se i čeka novi angažman

Napustio Tuzla City nakon samo deset utakmica, a sada na atraktivnoj destinaciji uživa s porodicom

E. Čaušević

Fudbalska javnost u našoj zemlji bila je iznenađena kada je Emilio Nsue početkom drugog dijela sezone potpisao za Tuzla City.

Nsue je sigurno jedna od najvećih zvijezda koja je igrala u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali njegova avantura u Tuzla Cityju trajala je svega nekoliko mjeseci.

Naime, Tuzla City je krajem prošlog mjeseca potvrdio da je Nsue odlučio da napusti klub nakon svega deset utakmica u tuzlanskom klubu. Iskusni igrač je pokazao da se radi o svjetskoj klasi jer je i pored loše fizičke forme uspio odigrati nekoliko dobrih mečeva i zabiti dva gola.

Međutim, klub s Tušnja otkrio je da je Nsue imao dogovor da može napustiti klub ukoliko dobije neku drugu ponudu koja je očito stigla i zbog toga Tuzla City nije mogao da spriječi njegov odlazak.

Nsue se nakon odlaska iz Tuzla Cityja s porodicom uputio ka Mallorci gdje se nalazi već dvije sedmice. U Mallorci je proveo najbolje dane svoje karijere, a očito da je Španija njegov drugi dom.

Iskusni igrač na Instagramu se pohvalio kako vrijedno trenira i održava formu, te bi se uskoro trebalo znati ime njegovog novog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Špekuliše se da će Nsue karijeru nastaviti u Aziji, a kako stvari stoje to će biti neki klub iz Indije. Ipak, zvaničnih informacija oko toga još uvijek nema.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Pa i nije bas nesto ni pokazao,terenu jesu losi i sve to ali 2 gola na 10 utakmica i nije neki ucinak.Doduse da je ostao mozda bi i pokazao svoj kvalitet.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi