Emir Hadžić na korak od Olimpica

Uskoro potpisuje

Emir Hadžić na korak od Olimpica

E. Škorić

Nekadašnji napadač Željezničara i Sarajeva, Emir Hadžić, na pragu je potpisa za Olimpic.

Olimpic je prošle godine osvojio prvi trofej (Kup) od svog osnivanja, izborene su kvalifiakcije za Evropsku ligu i tim Mirze Varešanovića uveliko radi na dovođenju novih pojačanja.

Iskusni napadač trebao bi uskoro potpisati za tim sa Otoke. Hadžić je igrao za Željezničar i Sarajevo, a sigurno da dobro poznaje i ekipu Olimpica, obzirom da je s nekim sadašnjim igračima tog kluba imao priliku da se upozna i igra.

Hadžić je u BiH također igrao i za kakanjski Rudar i Čelik, potom za Istru u Hrvatskoj, Celje u Sloveniji, Panetolikos u Grčkoj, a posljednji angažman imao je u Izraelu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada se čekaju papiri i on će, ako sve bude u redu, postati igrač Olimpica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.