Emir ne ide nigdje bez dogovora sa Zvijezdom

Oglasio se Halilovićev menadžer

Emir ne ide nigdje bez dogovora sa Zvijezdom

A. Beganović

Nakon što je SportSport.ba danas objavio informaciju koja govori da će fudbaler Zvijezde, Emir Halilović, najvjerovatnije pojačati Sarajevo, javio se menadžer pomenutog fudbalera koji tvrdi da njegov štićenik ima nekoliko ponuda od evropskih klubova.

Halilovićev menadžer, Ahmed Hasanović, za SportSport. ba je istakao da transfer u Sarajevo nije dogovoren, te da njegov štićenik ima nekoliko ponuda od evropskih i ruskih klubova. Hasanović je također dodao da Halilović može ostvariti transfer samo uz dogovor sa Zvijezdom.

"Emir Halilović igrač Zvijezde Gradačac i za njega se interesuju brojni evropski i ruski klubovi. Emir je profesionalac i svaki eventualni prelazak u drugi klub bio bi uz dogovor sa upravom Zvijezde", istakao je menadžer  Emira Halilovića, Ahmed Hasanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.