Emir Spahić nije došao na sjednicu IO NSBiH!
Foto - EPA

Zbog porodičnih obaveza

Emir Spahić nije došao na sjednicu IO NSBiH! · Saznajemo

Midhat Šljivak

Sjednica Izvršnog odbora NSBiH je u toku, a planirano je da članovi Stručne komisije za izbor selektora Zvjezdan Misimović i Emir Spahić upoznaju članove IO o detaljima razgovora sa kandidatima te predlože ime jednog ili više trenera koji po njihovom mišljenju treba preuzeti nacionalnu selekciju.

Kako SportSport.ba saznaje nekadašnji kapiten reprezentacije Emir Spahić svoje obrazloženje dostavio je u pisanoj formi s obzirom na to da zbog porodičnih obaveza nije mogao doputovati u Sarajevo.

Sa druge strane drugi član komisije Zvjezdan Misimović bio je prisutan određeni period, nakon čega je i on napustio zasjedanje. Iznio je svoje mišljenje, no kako se sada čini, ime novog selektora nećemo znati do naredne sjednice, a možda ni tada s obzirom da vlada nejedinstvo u Izvršnom odboru po tom pitanju.

Podsjetimo, Misimović i Spahić su nakon odlaska Dušana Bajevića dobili zadatak da pregovaraju sa kandidatima te da ime jednog ili više trenera predlože Izvršnom odboru koji bi nakon toga trebao raspravljati o njihovim prijedlozima.

Top Komentari

Brazuka
Toliko mu je stalo da nije htio ni doći. Los čovjek mnogo, daleko mu kuca bila od reprezentacije
7 13
makelele
Spahic? Jel to onaj, sto je ucestovao u krivolovu iz automobila, pa se prevrnuli na kraju... pa na kraju drzavni helikopter dolazio po njega... spahic je pravi uhljeb i kriminalac, ni ne cudi sto je dosao u savez... takvima je tamo mjesto, ne znam sta miske trazi u savezu
7 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi