Emir Spahić najbolji igrač mjeseca aprila

Navijači Montpelliera prepoznali kvalitetu

Emir Spahić najbolji igrač mjeseca aprila

Adnan Beganović

Kapiten našeg nacionalnog tima i vođa odbrane Montpelliera, Emir Spahić, proglašen je za igrača mjeseca aprila u izboru navijača ovog francuskog kluba.

Kapiten bosanskohercegovačke reprezentacije Emir Spahić nastavio je sa sjajnim igrama u svom Montpellieru, a navijači ovog kluba prepoznali su njegove kvalitete i dodijelili su mu prestižno priznanje.

U izboru za najboljeg igrača Montpelliera mjeseca aprila naš kapiten ubjedljivo je pobijedio, a navijači ovog francuskog kluba Spahiću su dali čak 68 posto glasova.

Spahić se od dolaska u Montpellier nametnuo kao stub odbrane ovog francuskog kluba, koji je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja fudbalskog prvenstva Francuske, a naš se kapiten probio i među najbolje odbrambene igrača kompletne Ligue 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.