Emir Spahić u idealnom timu kola

U izboru portala Goal.com

Emir Spahić u idealnom timu kola

A. Beganović

U okviru 25. kola španskog fudbalskog prvenstva Sevilla je upisala gostujuću pobjedu u duelu sa Valencijom (2:1), a kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić jedan je od najzaslužnijih za istu.

U prilog ovoj tvrdnji ide i podatak da je stoper Seville i kapiten našeg nacionalnog tima izabran u idealni tim 25. kola Primere.

Kapiten Zmajeva, Emir Spahić, ponovo je briljirao u dresu Seville, a njegova sjajna partija nije ostala nezapažena, pa su ga novinari internet portala Goal.com uvrstili u idealni tim 25. kola.

Idealni tim 25. kola Primere: Andres Fernandez (Osasuna), Cata Diaz (Getafe), Emir Spahić (Sevilla), Pulido (Rayo Vallecano), Manuel Arana (Racing Santander), Marcos Senna (Villarreal), Ruben Suarez (Levante), Francisco Suarez Isco (Malaga), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Jose Rondon (Malaga), Leo Messi (Barcelona).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.