Ovo niko ne brani: Fudbaler pocijepao mrežu s penala
Foto - Screenshot

Strašan šut

Ovo niko ne brani: Fudbaler pocijepao mrežu s penala

M. Šljivak

Fudbaler argentinskog Racinga iz Cordobe Emmanuel Gimenez probio je mrežu izvodeći penal u utakmici Kupa protiv San Lorenza.

Nakon što je nakon 120 minuta igre rezultat bio 1:1, putnik u narednu rundu takmičenja odlučen je penalima, a na kraju je Racing bio uspješniji i slavio je s 4:2.

Međutim, ono što se desilo tokom izvođenja penala domaćeg fudbalera Emmanuela Gimeneza obišlo je svijet. On je pocijepao mrežu tokom izvođenja penala.

Ovaj 38-godišnjak je raspalio po lopti s 11 metara. Golman nije imao šanse, ali ni mreža koja je je pukla od siline udarca.

Neodbranjivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi