Emrah Hasanhodžić novi igrač Travnika

Pojačanje u odbrani

Emrah Hasanhodžić novi igrač Travnika

Dino Kurbegović

Nogometaši Travnika novu sezonu u Premijer ligi otvorit će domaćom utakmicom protiv tradicionalno neugodne ekipe Širokog Brijega, koja na Piroti uvijek igra za gol više.

Veziri će u narednu sezonu ući sa sigurno jačom ekipom nego u prošloj, a za to se pobrinula aktivno rukovodstvo kluba na čelu sa Nihadom Selimovićem.

Jučer je na Pirotu stigao još jedan nogometaš, koji bi trebao pojačati defanzivu vezira, riječ je o 21-godišnjem Emrahu Hasandodžiću.

Ovaj mladi igrač svoju karijeru je započeo u Željezničaru, a nakon debija za prvi tim kluba s Grbavice otisnuo se u potragu za klubovima gdje će imati više prilike za igru. Nakon Željezničara, nastupao je za Bosnu iz Visokog, Igman iz Konjica i Jedinstvo iz Bihaća.

Interesantno da Travnik u prva četiri kola igra protiv ponajboljih ekipa u Premijer ligi, nakon domaćinstva Širokom Brijegu u prvom, te Sarajevu u drugom kolu, izabranici Almira Memića na prvo gostovanje u trećem kolu će veoma jakoj ekipi mostarskog Zrinjskog, da bi u četvrtom kolu ponovo na Piroti dočekali zenički Čelik u komšijskom derbiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti