Haos u Engleskoj: Navijač urinirao golmanu u bočicu, ovaj se napio, pa ga poljevao mokraćom

Užasne scene

Haos u Engleskoj: Navijač urinirao golmanu u bočicu, ovaj se napio, pa ga poljevao mokraćom

E. Oštraković

Danas je odigrana utakmica u jednoj od nižih liga u Engleskoj između Warrington Towna i Guiseleya, a gosti su ostvarili minimalnu pobjedu od 0:1.

Ipak, da se ne govori o nogometu pobrinuo se prije svega jedan navijač gostujuće ekipe, a zatim i golman domaće ekipe koji je reagovao na sve što se desilo.

Krenimo redom. U 60. minuti desio se incident nakon kojeg je golman domaće ekipe Tony Thompson dobio direktan crveni karton.

Nikome nije bilo jasno šta se desilo, sve dok se nisu oglasili na zvaničnom Twitter nalogu ovog tima.

"Uspjeli smo da porazgovaramo sa našim Thompsonom. Gostujući navijač je ukrao njegovu bočicu sa vodom, te je urinirao u nju. Thompson nije znao šta se desilo, te je krenuo da pije iz flašice, a zatim je pronašao navijača i polio ga sa njegovom mokraćom. Poslije svega je dobio crveni karton", stoji u objavi Warrington Towna.

Oglasi

Dugo se govorilo o svemu što se desilo, te se čekao rasplet situacije, a obzirom na to da nisu imali golmana domaća ekipa je poražena na ovoj utakmici.

Naravno, rezultat je svima pao u drugi plan nakon odvratne situacija koja se dogodila domaćem golmanu koji je nakon svega isključen.

Tony Thompson, golman koji je dobio crveni karton na kraju je odlučio da se oglasni na svom Twitter nalogu.

"Danas sam prestao da volim ovu igru. Zvali su me svakakvim imenima, ali da neko urinira u moju bočicu sa vodom i da se napijem toga, te da mi nakon toga kažu kako nisam smio reagovati jer sam igrač je užasno. Ta osoba je stavila zdravlje mene i moje porodice pod veliki rizik i jednostavno mi je muka od svega", napisao je Thompson.

Zaista nevjerovatne scene koje se ne viđaju u nižim ligama nekih manje uređenih zemalja, ali eto desila se u Engleskoj.

Top Komentari

Bellatrix
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi