Engleski klub zainteresovan za Lulića
Foto: EPA

Lulić prelazi na Otok?

Engleski klub zainteresovan za Lulića

Bh. nogometni reprezentativac Senad Lulić nije zainteresovan za produženje saradnje sa Lazijom i rimski klub će vjerovatno napustiti u januarskom prijelaznom roku. 

Lista klubova koji u narednom periodu namjeravaju angažovati Lulića je prilično dugačka, a među posljednjim u borbu se uključio i Watford. 

Tu informaciju danas su prenijeli brojni mediji u Engleskoj, navodeći da Lulićeva brzina i okomitost savršeno odgovaraju stilu igre koji gaji španski trener Quique Sánchez Flores. 

O Luliću su ranije razmišljali u West Hamu i Bournemouthu, a ostaje nam da vidimo da li će u predstojećem transfernom roku završiti na Otoku ili će ipak ostati u Italiji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti