Engleski mediji špekulišu: Redsi žele Eto'oa
FOTO: EPA

Engleski mediji špekulišu: Redsi žele Eto'oa

Adnan Beganović

Kamerunski napadač Samuel Eto'o nalazi se na meti Liverpoola, javljaju danas otočki mediji.

Iskusni kamerunski napadač, koji je nakon isteka ugovora sa Chelseajem, slobodan igrač, povezuje se sa brojnim klubovima, a današnje informacije s Otoka govore i da je menadžer Redsa, Brendan Rodgers, zainteresovan za Eto'oa.

Podsjetimo, otočki mediji su ranije špekuliusali da ovog Kamerunca u svojim redovima žele QPR i West Ham i Tootenham, a Ajax je navodno iskusnom napadaču poslao i konkretnu ponudu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.