Engleski velikani u utrci za sjajnog Kolumbijca

Carlos Bacca najbliži prelasku na Otok

Engleski velikani u utrci za sjajnog Kolumbijca

Nakon što su kasno sinoć i zvanično potvrdili da je transfer Roberta Firmina uspješno realizovan, Redsi su se upustili u još jednu utrku za potpis još jednog sjajnog napadača.

Radi se o fudbaleru Seville i reprezentativcu Kolumbije Carlosu Bacci, ali Liverpool nije jedini tim koji je zainteresovan za usluge sjajnog napadača. Naime, oko na kolumbijskog fudbalera bacio je i Manchester Uniteda, ali ni Arsenal ne bi imao ništa protiv da angažuje fudbalera koji je svojim golovima riješio pitanje pobjednika u ovogodišnjem finalu Europa lige.

Prema informacijama iz Španije Sevilla za svog igrača tražio beštećenje od 21,5 miliona funti, a ako je vjerovati engleskim izvorima sva tri kluba spremni su platiti ovaj iznos. Očito će do Baccinog potpisa onaj klub koji Kolumbijcu ponudi najbolju platu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti