Englezi ogorčeni: On je patetični glumac kojem nema pomoći

Ogorčenost zbog glume

Englezi ogorčeni: On je patetični glumac kojem nema pomoći

Midhat Šljivak

Engleski mediji razočarani su zbog glume Ashleya Younga u meču Lige prvaka protiv Real Sociedada.

Young je u 69. minuti odglumio prekršaj u kaznenom prostoru, a njegova simulacija je urodila plodom, pa je sudija pokazao na penal. Robin van Persie je promašio, pa je barem ova gluma bila uzaludna.

Mediji u Engleskoj su ljuti, razočarani. Naslovi o Unitedovoj igri uglavnom se odnose na Youngovu glumu, a pojedini portali tvrde kako je krilni igrač Crvenih đavola "patetični glumac kojem nema pomoći"..

U svakom slučaju je više nego sramotno...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.