Enrique: Zaslužujem mjesto u reprezentaciji

Enrique: Zaslužujem mjesto u reprezentaciji

Jose Enrique, lijevi bek Liverpoola, uoči Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini ističe da zaslužuje mjesto u španskoj reprezentaciji.

Enrique je pred početak ove sezone iz Newcastlea prešao u Liverpool i nadao se da će zaigrati za reprezentaciju Španije, što se još uvijek nije dogodilo.

"Smatram da zaslužujem priliku u reprezentaciji Španije", rekao je Enrique, koji je priznao da Jordi Alba iz Valencije dobro radi svoj posao na lijevom beku.

"Upravo zbog činjenice da sam uspio zaigrati za tim poput Liverpoola, oni bi trebali pogledati na mene", dodao je lijevi bek Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.