Pogledajte horor napad Erica Bailyja, protivnik završio u bolnici

Igrač Manchester Uniteda na posudbi u Marseilleu

Pogledajte horor napad Erica Bailyja, protivnik završio u bolnici

Edmir Škorić

Bivši stoper Manchester Uniteda Eric Baily isključen je nakon samo 15 minuta utakmice francuskog kupa protiv Hyeresa.

Četveroligaš je ugostio Marseille u Kupu, a Bailly je startao kod gostiju, no u 15. minuti mu je pokazan direktan crveni karton i to potpuno zasluženo.

Baily je kopačkom udario u prsa Moussu N'Diayea, koji je odmah morao u bolnicu.

Reprezentativac Obale Slonovače je šest godina bio na Old Traffordu, ali je ljetos prešao u Marseille na posudbu koja traje do kraja sezone.

On se kao igrač Uniteda nije proslavio, uglavnom je u drugom planu, dok je u Marseilleu već upisao11 nastupa, od čega šest u Ligi 1 i pet u Ligi prvaka.

Nakon današnjeg kung-fu udarca kojim je povrijedio protivnika naišao je na dosta kritika od strane nogometnih navijača.

Inače, unatoč tome što je igrao s igračem manje, Marseille je pobijedio sa 2:0 i tako prošao dalje, a strijelci su bili Alexis Sanchez s penala u 45. i Dieng u 70. minuti.

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac je počeo meč na lijevom boku i do kraja je ostao na terenu.

Marseille i Lyon su opravdali ulogu favorita u današnjim mečevima kupa, no šok je priredio Monaco, koji je neočekivano ispao od niželigaša Rodeza na svom terenu nakon penala.

Top Komentari

user1645557347
Ništa strašno..naslov boli glava ccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi