Erikkson napustio Nots County

San o Premiershipu ostat će nedosanjan

Erikkson napustio Nots County

Adnan Beganović

Nekadašnji selektor engleske fudbalske reprezentacije, Swen Goran Eriksson, otišao je s mjesta sportskog direktora Notss Countyja.

Erikkson je na dužnost sportskog direktora Notss Countyja došao prije sedam mjeseci potpisavši ugovor na pet godina. Odmah nakon potpisa ugovora u javnost je iznio ambiciozni plan prema kojem se Notss County trebao domoći Premiershipa.

No, ubrzo je postalo jasno da se snovi Erikssona neće ostvariti, a kada je vlasnik najstarijeg svjetskog kluba Ray Trew u srijedu obavijestio švedskom stručnjaka da financijska moć kluba nije baš najbolja te da od juriša na Premiership neće biti ništa, Erikkson je dao ostavku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti