Ermin Bičakčić: Koji Batman?

Čelični je opravdao svoj nadimak

Ermin Bičakčić: Koji Batman?

Bh. reprezentativac u potpunosti je opravdao svoj nadimak "Čelični", kako ga odmilja zovu navijači njegovog Eintracht Braunschweiga.

Nakon što je zbog loma nosa napustio na poluvremenu duela protiv Herthe napustio travnjak, operacija istog bila je zakazana za jučer, a zbog nje je Zmaj trebao sasvim sigurno propustiti gostovanje svog tima kod Augsburga u okviru 16. kola Bundeslige.

Ipak, Bičakčić je zajedno sa svojim "šefom" Torstenon Lieberknechtom odlučio da operacija može pričekati, te da će u duelu sa Augsburgom bh. reprezentativac nastupiti, ali sa maskom.

Operacija kojoj je Bičakčić trebao biti podvrgnut tako je pomjerena za ponedjeljak, a popularni Bićo danas je trenirao sa zaštitnom maskom.

U sliku iste na svom zvaničnom Twitter profilu Bičakčić je napisao: "Koji Batman? Hvala svima na podršci."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.