Ermin Bičakčić novi fudbaler Hoffenheima

Čelični potpisao trogodišnji ugovor

Ermin Bičakčić novi fudbaler Hoffenheima

Nakon što je Eintracht iz Baunschweiga napustio ddruštvo najboljih njemačkih klubova, pojavile su se šepkulacije da će bh. reprezentativac Ermin Bičakčić na meti Hoffenheima.

Špekulacije o kojima je  posao i naš portal danas su dobile potvrdu, jer je najbolji sportista braunschweiga zza 2013. godinu potpisao trogodišnji ugovor sa Salihovićevim klubom do 30. juna 2017. godine.

Sportski direktor TSG-a Alexander Rosen ubjeđen je da će bh. defanzivac svojom kvalitetom na značajan način doprinjeti kvaliteti odbrane tima iz Sinsheima.

Bičakčić  je u protekloj sezoni Bundesige upisao 31 nastup, a svoju profesionalnu karijeru počeo je u redovima Stuttgarta, koji je napustio zbog manjka minutaže, te prešao u redove Lavova.

Upravo u dresu Eintrachta izborio je plasman u Bundesligu, a u sezoni 2012/2013 proglašen je za najboljeg defanzivca 2. Bundeslige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.