Ermin Bičakčić u najboljem timu 29. kola Bundeslige

Odlična igra Čeličnog

Ermin Bičakčić u najboljem timu 29. kola Bundeslige

Stoper reprezentacije Bosne i Hercegovine i njemačkog Eintracht Braunschweiga Ermin Bičakčić našao je mjesto u najboljem timu 29. kola Bundeslige. 

Eintracht je u velikom derbiju Donje Saksonije porazio Hannover rezultatom 3:0, a naš stoper koji je zbog lakše povrede bio upitan za nastup na ovoj utakmici, bio je jedan od najboljih pojedinaca na utakmici.

„Braunschweig je šesti put ove sezone odigrao meč za primljenog gola, a jedan od najzaslužnijih igrača za to je Ermin Bičakčić. Izašao je pobjednik iz svakog duela i potpuno neutralisao napadače Hannovera Didier Ya Konana i Artyom Rudņevsa. Odlično je reagovao i na visoke i na niske lopte i udario temelje važnog trijumfa Eintrachta,“ stoji na zvaničnoj stranici Eurosporta.

Najbolji tim 29. kola Bundeslige: Sven Ulreich (Stuttgart), Erik Durm (Borussia Dortmund), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Constant Djakpa (Eintracht Frankfurt), Alexandru Maxim (Stuttgart), Daniel Baier (Augsburg), Aaron Hunt (Werder Bremen), Hakan Calhanoglu (HSV), Robert Lewandowski (Borussija Dortmund), Sascha Molders (Augsburg), Domi Kumbela (Eintracht Braunschweig).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.