Ermin Bičakčić uspješno operisan

Nakon loma nosa

Ermin Bičakčić uspješno operisan

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić uspješno je operisan danas nakon što je prije nešto više od sedam dana slomio nos u duelu 15. kola Bundeslige u kojem je njegov Eintracht Braunschweig poražen od Herthe sa 2:0.

Iako je plan bio da se nakon loma nosa u duelu protiv berlinskog sastava popularni Čelični operiše prije susreta sa Augsburgom, operacija je odgođena, kako bi Zmaj odigrao duel 16. kola njemačkog prvenstva. 

Nakon što je u porazu svog tima od Augsburga (4:1) nastupio sa zaštitnom maskom, defenzivac Braunschweiga je danas uspješno operisan.

Na društvenim mrežama uz sliku nakon operacija Bičakčić je napisao: "Operacija je dobro prošla".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.