Ervin Jusufović uspješno operisan u Rijeci

Kod doktora Nemeca

Ervin Jusufović uspješno operisan u Rijeci

Mladi fudbaler Olimpica Ervin Jusufović uspješno je danas operisan u klinici poznatog doktora Borisa Nemeca u Rijeci.

Jusufović je na nedavnoj utakmici Olimpica protiv Viteza povrijedio koljeno, tačnije meniskus i hrskavicu koljena, pa je operativni zahvat bio neminovan. Sada ga očekuje nekoliko mjeseci pauze, ali mladi Tuzlak nije klonuo duhom.

“Kazali su mi da ću odsustvovati u naredna tri mjeseca. Žao mi je što mi se ovo dogodilo jer sam već prošao kroz ovaj period. Ipak se neću žaliti, hrabar sam i idem dalje. Na meni je da se što prije oporavim i da iz svega izađem samo jači. Saigračima želim dobre rezultate u nastavku sezone i naravno mnogo sreće,” poručio je Jusufović.

Vukovi s Otoke u narednom kolu dočekuju Radnik iz Bijeljine nakon što su u prošlom kolu na vrućoj Grbavici otkinuli bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti