Ervin Smajlagić nasljednik Katalinića na klupi Jedinstva?

Pod Borićima radno u zimskoj pauzi

Ervin Smajlagić nasljednik Katalinića na klupi Jedinstva?

Dino Kurbegović

U Bihaću iako je zimska pauza ništa ne prepuštaju slučaju. Jesenji prvak Prve lige FBiH želi naredne sezone igrati u Premijer ligi, te ne želi da na proljeće ispusti bodovnu prednost koju imaju nad Bratstvom iz Gračanice i Slobodom iz Tuzle.

Nakon odlaska Ivana Katalinića s klupe Jedinstva, Bišćani su vrlo brzo našli njegovu zamjenu i to iz svojih redova. Ervin Smajlagić od rukovodstva kluba imenovan je za privremenog vršioca dužnosti šefa stručnog štaba, a kako saznaje SportSport.ba Smajlagić će najvjerovatnije predvoditi ekipu na proljeće.

Smajlagiću će u radu pomagati još jedan bivši igrač Jedinstva Ratomir Mihić, prozivka nogometaša zakazana je za 10. januar, a  jedan dio zimskih priprema će biti odrađen u Medulinu. 

Kada je u pitanju igrački kadar, novi stanovnici Bihaća su Jasmin Jaranović, koji je došao iz Radničkog, Mladen Stjepanović iz Gošk-a, te Aleksandar Malbašić iz Kozare. Sva trojica igrača su potpisala ugovore na godinu i po, a njihov angažman u Jedinstvu će sigurno pojačati konkurenciju u igračkom kadru.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.