Ervin Zukanović od sutra u Interu

Transfer dogovoren

Ervin Zukanović od sutra u Interu

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović od sutra će postati novi član italijanskog velikana Intera.

Defanzivac Chieva je dogovorio sve uslove oko prelaska u tim s Giuseppe Meazze, a transfer će službeno biti potvrđen u ponedjeljak, kada će naš fudbaler potpisati ugovor s Nerazzurrima.

"Ostalo je još nekoliko detalja kako bi se kompletirao ugovor. Inter već dugo želi Zukanovića, a pored njih i još nekoliko drugih klubova ga je željelo dovesti. Neće ostati u Chievu i nadam se da ćemo sutra završiti transfer s Interom", rekao je direktor tima iz Verone Luca Nember.

Inter će za Zukanovića platiti milion eura, a Chievo će dobiti i Ezequiela Schelotta u trajno vlasništvo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.