Escudero potpisao za Bocu

Argentinski velikan doveo novo pojačanje

Escudero potpisao za Bocu

Argentinski velikan Boca Juniors u svoje redove je doveo veznjaka Damiana Escudera, dosadašnjeg člana Villarreala, koji jednu je  sezonu proveo i na posudbi u Valladolidu.

23-godišnji vezista je u Villarreal stigao prije dvije godine iz Velez Sarsfielda, ali se nije uspio nametnuti. Nakon toga je proveo na posudbi u Valladolidu, a zatim se vratio u Villarreal.

Prošle sezone je u dresu Villarreala skupio samo 13 nastupa. Prema ugovoru koji je potpisan između Boce i Villarreala oba kluba će od narednog transfera Escudera imati po 50 posto novca na ime obeštećenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.