Eskisehirspor prekinuo odličan niz Gaziantepspora

Super liga Turske

Eskisehirspor prekinuo odličan niz Gaziantepspora

Niz fudbalera Gaziantepspora od četiri pobjede u nizu prekinut je današnjim porazom od Eskisehirspora na gostujućem terenu rezultatom, 2:0.

Tim Harisa Mediunjanina i Semira Štilića i danas je bio nadomak nuli, ali su posustali i u finišu domaćinu dozvolili da postigne dva pogotka.  

Strijelac za 1:0 bio je Zengin osam minuta prije kraja, dok je tačku na i stavio N'Diaye minut prije kraja. Gaziantepspor je kraj utakmice dočekao sa deset igrača obzirom na isključenje Binyje u sudijskoj nadoknadi vremena.

Semir Štilić ponovo nije bio u kombinaciji za tim, dok je Haris Medunjanin odigrao svih devedeset minuta. Gaziantepspor je deseti na tabeli Super lige sa 20 bodova, dok je Eskisehirspor četvrtoplasirani sa sedam bodova više.

U drugom susretu igranom danas Kayserispor i Konyaspor podijelili su bodove, a mreže se nakon devedeset minuta utakmice nisu tresle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.