Espanyol ubjedljiv protiv Elchea
Foto: EPA.eu

Primera Division, 27. kolo

Espanyol ubjedljiv protiv Elchea

Fudbaleri Espanyola su u okviru 27. kola španske Pripreme na svom stadionu sa 3:1 savladali sastav Elchea.

Katalonski sastav je već nakon prvog poluvremena riješio pitanje pobjednika. Igrala se tek druga minuta kada je Simao asistirao Lopezu koji je znao na pravi način pogoditi mrežu nekadašnje ekipe našeg Miroslava Stevanovića za vodstvo Espanyola od 1:0. 

Nepunih 20 minuta kasnije ponovo je Simao uputio jednu korisnu loptu, a ovoga puta je na pravom mjestu bio Colotto koji je udvostručio vodstvo ekipe iz Barcelone.

Pitanje pobjednika je trećim pogotkom za Espanyol u 58. minuti riješio Pizzi. Sve što su uspjeli gosti bio je autogol Fuentesa u samom finišu utakmice, tačnije u 88. minuti utakmice.

Primera Division, 27. kolo:
Espanyol - Elche 3:1 (Lopez 2, Colotto 21, Pizzi 58 / Fuentes 88 AG)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti