ESPN: Spahić u timu kola

ESPN: Spahić u timu kola

E. Škorić

Prema izboru ESPN-a, u svijetu jako priznatog i uglednog medija, Emir Spahić, kapiten bh. reprezentacije, našao se na popisu 11 najboljih igrača u prošlom kolu španske Primere.

Spahićeva Sevilla igrala je andaluzijski derbi, a kapiten našeg nacionalnog tima odigrao je dobru paritju. Predvodio je odbranu Seville, koja se nosila i nakon isključenja Federica Fazija.

Pored Spahića, u timu kola našli su se Victor Valdes (Barcelona), Ivan Ramis (Mallorca), Joan Oriol (Villarreal), Jose Manuel Casado (Rayo Vallecano), Exeberria (Betis), Miku (Getafe), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Adrian Lopez (Atletico Madrid) i Lionel Messi (Barcelona).

Podsjetimo da su Betis i Sevilla na Benito Villamarin stadionu odigrali 1:1. Poveli su domaći pogotkom Benata u 26. minuti, ali je Negredo četiri minute prije odlaska na odmor postavio konačnih 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti