Essien: Carlo je veliki trener

Essien: Carlo je veliki trener

Veznjak Chelseaja, Michael Essien kaže da igrači imaju potpunu vjeru u menadžera Carla Ancelottija. Reprezentativac Gane također ističe kako je talijan jedan od najboljih trenera na svijetu.

"Carlo je veliki trener. Uvijek je sa svojim igračima i daje im savjet. Govori nam odlične stvari što da učinimo na terenu. To nam puno olakšava", rekao je Michael Essien za klupsku stranicu, dodavši:

"On je dobar čovjek, veoma  uljudan. Ima karizmu. Kada je menadžer blizu igrača kao što je Carlo, lakđe je igraču da poduzme sve kritike. To mu olakšava da izađe iz toga i da puno radi i ostvari rezultate".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.