Essien: Želim pomoći Realu da osvoji trofeje

Essien: Želim pomoći Realu da osvoji trofeje

Novi igrač Real Madrida, Michael Essien izjavio je kako želi pomoći Kraljevima da osvoje novu titulu prvaka Španije.

Veznjak Chelseaja koji se u Madridu nalazi na jednogodišnjoj posudbi, odmah je obznanio svoje ambicije sa prvakom Španije te je pohvalio svoje saigrače.

"Tokom mog boravka ovdje nadam se da ću pomoći Real Madridu da osvoji titule. Želim vrijedno raditi i učiniti sve što je u mojoj moći da klub ponovo bude na vrhu", kazao je Essien te je dodao:

"Naša grupa u Ligi prvaka je teška, ali sa ovim igračima možemo stići daleko".

Reprezentativac Gane koji je imao problema sa povredama u zadnjih par sezona je dobio priliku da opet sarađuje sa svojim nekadašnjim trenerom iz Chelseajam, Joseom Mourinho.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.