Eto'o blizu Milana!

Eto'o blizu Milana!

Adnan Beganović

Nakon što je Milan, možemo slobodno reći, odigrao još jednu slabu sezonu, čelni ljudi "rossonera" nastoje u svoje redove za narednu sezonu dovesti pravo pojačanje. 

Prema pisanju Gazzetto dello Sporta i Tutosporta, Milan je već u razgovorima sa agentima kamerunskog napadača, Samuela Eto'a.

Barcelona je ponudila kamerunskom napadaču novi ugovor, koji bi trajao do 2014. godine. Međutim, Eto'o je u razgovorima sa čelnim ljudima katalonskog diva, tražio uslove koje ima i Messi, a pored toga, kamerunskom napadaču ne odgovara dužina trajanja ugovora.

Prema informacijama koje dolaze iz Italije, "rossoneri" su zadovoljni ovakvim razvojem događaja u pregovorima između Barcelone i Eto'a, te su shodno tome odmah krenuli u akciju.

Prema navodima Gazzette, glavni rival u utrci Milana za kamerunskim napadačem neće biti njegov sadašnji klub, nego Manchester City, koji vreba iz sjene i koji je spreman ponuditi veliki iznos novca Eto'u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.