Eto'o: Možemo dobiti na bilo kojem stadionu

Interov "čovjek odluke"

Eto'o: Možemo dobiti na bilo kojem stadionu

Edmir Škorić

Interov "čovjek odluke" sinoć je bio Samuel Eto'o, Kamerunac koji je matirao Turnbulla u 78. minuti. Eto'o hvali Sneijdera i vjeruje da Inter može pobijediti na bilo kojem stadionu.

Bio je to prvi pogodak Eto'a u 2010. godini, prvi ali zlata vrijedan.

"Inter je velika momčad i kad igramo kao što smo igrali sinoć, onda možemo pobijediti bilo koga i na bilo kojem stadionu", kaže Eto'o, kojeg je Mourinho sinoć postavio na lijevu stranu.

"Trener mi je prije dva dana rekao da ću igrati na toj poziciji. Žrtvovao sam se za tim i na kraju smo svi zadovoljni."

Eto'o je odlučujući pogodak postigao na fantastično ubacivanje Wesley Sneijdera, holandskog igrača veznog reda.

"Wesley je nama jako važan igrač. On me dva puta odlično uposlio. Najprije sam napravio lošu odluku, ali onda sam u drugoj jednostavno morao pogoditi", dodaje Kamerunac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.