Eto'o: Ne pobjeđuju uvijek najjači

Eto'o: Ne pobjeđuju uvijek najjači

Kamerunac Samuel Eto'o prošle je godine osvojio Ligu prvaka sa Barcelonom, a sinoć se približio novom naslovu sa Interom.

Prvak Italije je nakon pobjede od 3:1 u prvoj utakmici odbranio prednost na Camp Nou, izgubivši sa 1:0.

Kamerunski reprezentativac odao je priznanje treneru Intera Joseu Mourinhu kojeg smatra najzaslužnijim za izbacivanje aktuelnog evropskog prvaka.

"Bila je to vrlo teška utakmica, izgledalo je kao da nikada neće završiti. Ali pobijediti ekipu kao što je Barcelona je doista prekrasno. Moramo odati priznanje Mourinhu za izbacivanje najjače momčadi svijeta. Ipak, moram vas podsjetiti da najjače ekipe ipak ne pobjeđuju uvijek u dvije utakmice", kazao je Eto'o.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.