Eto'o odlazi u MLS, Lukaku se vraća u Chelsea

Guardian tvrdi

Eto'o odlazi u MLS, Lukaku se vraća u Chelsea

Jose Mourinho nije zadovoljan napadaćkim rosterom kojim raspolaže, pa će sve su prilike uskoro osvježiti napad Chelseaja, pišu mediji na Ostrvu. 

Samuel Eto'o će prema njihovim navodima na Stamford Bridgeu provesti samo jednu sezonu. Prema pisanju Guardiana Eto'o će uskoro preseliti u MLS ligu, a svoje mjesto ustupit će posuđenom Belgijancu Romelu Lukakuu.

„Eto'ov ugovor ističe narednog ljeta, kada će Kamerunac vjerovatno ostvariti prelazak u MLS ligu. Chelsea će na kraju sezone na njegovo mjesto vratiti Lukakua, dok će Eto'o već u narednom periodu započeti pregovore sa američkim klubovima,“ navodi se u pomenutom tekstu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.