Eto'o: Siguran sam da ćemo proći dalje

Kamerunci još u igri

Eto'o: Siguran sam da ćemo proći dalje

Edmir Škorić

Interov napadač bio je strijelac jednog od tri gola u pobjedi Kameruna nad Zambijom (3:2). Samuel Eto'o uvjeren je u prolaz svoje reprezentacije u četvrtfinale AKN-a.

Nakon šokantnog poraza od Gabona od 1:0, Kamerunci su sinoć pod svaku cijenu morali doći do sva tri boda u utakmici sa Zambijom. Na kraju su golovima Geremija, Eto'oa i Idrissoua došli do toliko očekivane pobjede i nade da prođu u naredni krug takmičenja.

Sada je kamerunskoj reprezentaciji potreban samo jedan bod protiv Tunisa u posljednjem kolu grupe D.

"Stoposto sam siguran da ćemo imati na kraju dovoljno bodova za plasman u četvrtfinale. Bili smo nesretni protiv Gabona. Ipak, Kamerun je četiri puta osvajao Afrički kup nacija i velika smo zemlja u nogometnom svijetu. Moramo početki pokazivati koliko smo zapravo dobri", kazao je bivši napadač Barcelone Samuel Eto'o.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.