Eto'o stigao u grad mode

Eto'o stigao u grad mode

E. Škorić

Kamerunski napadač Barcelone Samuel Eto'o stigao je danas u Milan, gdje ga očekuju liječnički pregledi, prije nego li potpiše petogodišnji ugovor sa Interom. Eto'o je izjavio kako je presretan dolaskom u Inter, te da želi ove godine osvojiti Ligu Prvaka.

Zlatan Ibrahimović je u stigao u Barcelonu, a kamerunski napadač Samuel Eto'o u Milan. Ova dva napadača razmijenit će svoje uloge, a Inter će na konto dobiti dodatnih 50 miliona eura. U sve to uključen je i Bjelorus Alexander Hleb koji će narednu sezonu provesti na posudbi u milanskom Interu.

Eto'o je stigao danas u grad mode, gdje ga očekuju liječnički pregledi, a potom će staviti svoj potpis na petogodišnji ugovor sa aktuelnim prvakom Italije.

"Presretan sam što sam ovdje u Interu. Došao sam da naporno radimo i osvojimo Ligu Prvaka", izjavio je Kamerunac koji je sa Barcom dva puta osvojio taj naslov.

28-godišnjak čestitao je svojim novim suigračima na pobjedi protiv gradskog rivala Milana u SAD-u, a riječi hvale imao je i za predsjednika Massimo Morattija.

"Moratti ima veliko srce".

U Italiju je stigao u društvo svog menadžera Jose Maria Mesallesa, koji je proše sedmice dogovorio sve osobne detalje sa Interom. Do kraja ove sedmice transfer bi trebao biti kompletiran.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.