Eto'o sve bliži Manchester Cityu
Samuel Eto'o

Kamerunac mijenja sredinu

Eto'o sve bliži Manchester Cityu

Barcelonin napadač Samuel Eto'o nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa Manchester Cityom, javili su britanski mediji.

Engleski mediji naveli su izvore sa Cam Noua koji tvrde da je kamerunski napadač blizu prelaska u englesku Premier ligu.

Iako su neki navodi govorili kako će put Barcelone krenuti Robinho, iz Citya su demantovali te glasine, izjavivši kako ovaj Brazilac ne ide nikud.

Dalje se navodi da je Manchester City na ime obeštećenja Barceloni za usluge Samuela Eto’oa platio iznos od 35,2 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije