Eto'o utješio uplakanog dječaka nakon ispadanja sa SP

Emotivan susret

Eto'o utješio uplakanog dječaka nakon ispadanja sa SP

Emotivna scena dolazi nam iz tabora kamerunske reprezentacije. Sve turbulencije koje su pogodile ovu reprezentaciju uoči Mundijala, kao i porazi, teško su pali navijačima koji žive za uspjehe svoje države. Poznata situacija, rekli bismo...

Tako je dan nakon poraza od Brazila jedan dječak dospio pred autobus Kameruna, odakle je pratio odlazak igrača iz Brazila. Ugledavši Samuela Eto'oa, dječak ga je dozvao a kada mu je ovaj prišao, počeo je plakati. Eto'o ga je dugo grlio suosjećajući se s njim zbog neuspjeha na Mundijalu.

Fudbal mnogo znači ljudima širom svijeta, a najemotivnija i najiskrenija podrška dolazi od strane onih najmlađih. Pogledajte kako je Eto'o tugovao sa dječakom. Respekt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.