Eto'o: Želim ući u srca navijača

Kamerunac postigao prvi pogodak u LP

Eto'o: Želim ući u srca navijača

Adnan Beganović

Sinoć je Inter tek u posljednjem susretu grupne faze LP pobijedivši Rubin osigurao nastpup u osmini finala, a svoj prvi pogodak u ovogodišnjem izdanju najjelitnijeg klupskog takmičenja postigao je Samuel Eto'o.

Nakon susreta kamerunski napadač je prokomentarisao isti osvrnuvši se kritički na svoje igre u Ligi prvaka.

"Pobjeda je proizašla iz dobre igre i mnogo trke. Dosadašnjih devet pogodaka koje sam postigao u dresu Intera nije dovoljno, moram nastaviti naporno raditi želim li ući u srca navijača. No, nadam se da me se već sada smatra dobrim igračem", rekao je za talijanske medije Samuel Eto'o, a na pitanje koga bi želio u osmini finala Kamerunac je odgovorio:


"Ne mogu to reći, ali mogu da, ukoliko nastavimo ovako igrati, nikome protiv nas neće biti lako. a s druge strane nama i 'male' momčadi mogu zadati glavobolju."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.