Euforija u Tuzli: Počela prodaja ulaznica za Željezničar

Po cijeni od 10 KM

Euforija u Tuzli: Počela prodaja ulaznica za Željezničar

S. Mlaćo

Prava mala nogometna euforija trese Tuzlu pred meč 6. kola Lige za prvaka između Slobode i sarajevskog Željezničara. 

Tuzlaci žele slaviti pobjedu, te se na taj način i osvetiti Plavima za poraz od prije par kola kada je na Grbavici bilo 4:2 za domaće. Sloboda bi pobjedom ostala i u borbi za četvrto mjesto, koje bi moglo voditi u Evropu, a svjesni su na Tušnju da će im u nedjelju trebati i velika podrška navijača.

"Obavještavamo navijače da ulaznice za utakmicu 6. kola Lige za prvaka BiH između FK Sloboda Tuzla i FK Željezničar Sarajevo mogu kupiti u CD Shopu Mido na Korzou po cijeni od 10 KM. Podsjećamo,  djeca do 12 godina i pripadnice ljepšeg spola oslobođeni plaćanja ulaznica za utakmicu između Slobode i Željezničara", saopćili su iz FK Sloboda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj dolazak na Tušanj najavili su i gostujući navijači, ali nadamo se da će sve proteći u fer i korektnom ambijentu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi