Euforija u Visokom: Navijači Bosne uredili stadion

Bosna želi u Premijer ligu

Euforija u Visokom: Navijači Bosne uredili stadion

Navijači Bosne iz Visokog uredili su stadion "Luke" pred sami početak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Na prvoligaškoj tabeli Bosna zauzima vodeći poziciju i glavni je kandidat za plasman u elitni rang bh. fudbala, a da je odlična atmosfera unutar i oko kluba govori, između ostalog, i grafit koji je osvanuo na stadionu "Luke". 

Naime, navijači Bosne se u dogovoru sa rukovodstvom kluba uoči samog starta sezone uređivali stadion, što svakako predstavlja podstrek igračima u borbi za povratak u BH Telecom Premijer ligu BiH. 

"Uprava kluba zahvaljujuje Demonima na izradi grafita kojim su pokazali ljubav i privrženost klubu, ali i uljepšali jedan od zidova stadiona. Ovakva podrška je snažan podstrek našim igračima u borbi za Premijer ligu BiH i sigurni smo da će ovakvu podršku opravdati dobrim igrama na terenu", saopštili su iz Bosne. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz rukovodstva navijačke skupine Demoni su najavili i novi projekat, odnosno otvaranje klupskog fan shopa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije